Në radhë të parë sëmundje e organeve të frymëmarrjes, Covid-19 mund të godasë edhe trurin. Efektet neurologjike të sëmundjes tani duket se janë vërtetuar nga studimet e fundit. Të dyshuara që nga fillimi i pandemisë, efektet neurologjike të sëmundjes tani duket se janë vërtetuar nga puna e fundit, përfshirë në […]

Jini vigjilentë nëse merrni një telefonatë të pazakonshme. Që nga fundi i javës së kaluar, qindra mijëra telefonata mashtruese janë regjistruar në Belgjikë, raportuan të mërkurën Instituti Belg i Telekomunikacionit (BIPT) dhe Qendra për Sigurinë Kibernetike në Belgjikë (CCB). “Thirrjet mashtruese bëhen rregullisht. Megjithatë, ditët e fundit kemi arritur një […]