Inflacioni u rrit sërish në muajin Shkurt dhe arriti nivelin 3.9%, duke shënuar një rekord të ri për më shumë se një dekadë. Rritja e inflacionit është gjithnjë e më e përqendruar te produktet ushqimore, energjetike dhe shërbimet e transportit. Inflacioni i grupit “ushqime dhe pije joalkoolike” në shkurt arriti […]