Jini vigjilentë nëse merrni një telefonatë të pazakonshme. Që nga fundi i javës së kaluar, qindra mijëra telefonata mashtruese janë regjistruar në Belgjikë, raportuan të mërkurën Instituti Belg i Telekomunikacionit (BIPT) dhe Qendra për Sigurinë Kibernetike në Belgjikë (CCB). “Thirrjet mashtruese bëhen rregullisht. Megjithatë, ditët e fundit kemi arritur një […]