Rusia propozon armëpushim të ri në disa qytete të Ukrainës, duke nisur sot nga ora 10:00 me orën e Moskës (9:00 ukrainase/02:00 ET) dhe këmbëngul në domosdoshmërinë e një kanali të vazhdueshëm komunikimi me Ukrainën për të shkëmbyer informacione në lidhje me evakuimin e civilëve dhe të huajve. Pala ruse […]

Që nga fillimi i agresionit të Rusisë ndaj Ukrainës, kanë filluar edhe shqetësimet për mundësinë e destabilizimit të rajonit të Ballkanit Perëndimor, veçanërisht Kosovës ku rreth 3 mijë e 800 trupa të KFOR-it kujdesen aktualisht për sigurinë e vëndit. Prej disa ditësh është përhapur në rrjetet sociale thirrja “Kosova në […]